top of page

Ilmoittautumisehdot

Tiedot

1. Ryhmään ilmoittautuva on itse vastuussa siitä, että nimi- ja osoitetiedot, sähköpostiosoite mukaan lukien, ovat oikein.

2. Virheellisistä tiedoista mahdollisista haitoista vastaa ilmoittaja itse.

Ilmoittautumisehdot

1. Tunteja pääsee testaamaan ilman ilmoittautumispakkoa muutaman kerran.

2. Ilmoittautumisen voi perua 14 vuorokauden kuluessa ilmoittautumisesta. Peruutus on tehtävä kirjallisesti saarijarvennv@gmail.com -osoitteeseen. Ilmoitus ohjaajalle tai puhelimitse tai tunneille tulematta jättäminen ei riitä peruutukseen ja maksusitoumuksen purkautumiseen.

3. Mikäli henkilö on ehtinyt maksamaan harjoitusmaksun eikä sopivaa ryhmää löydy tai osallistuminen muuten estyy, harjoitus- ja jäsenmaksu palautetaan. Peruutuksesta peritään kuitenkin 15€ toimistomaksu, joka vähennetään suoraan palautettavasta maksusta. Tämä koskee siis vain ainoastaan tilannetta, jossa peruutus tehdään kahden ensimmäisen kokeiluviikon aikana!!

4. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova ja maksusitoumus syntyy, vaikka et osallistuisikaan tunneille.

Maksumuistutukset 

1. Jos maksua ei ole suoritettu viimeistään 7 vuorokauden kuluessa eräpäivästä, lähetetään siitä ensimmäinen maksumuistutus.

2. Jos maksua ei ole muistutuksesta huolimatta suoritettu 28 vuorokauden kuluessa eräpäivästä, on seurauksena toinen maksumuistutus, jonka mukana tulee 5 euron maksumuistutuslisä.

3. Mikäli et pysty suorittamaan maksua eräpäivään mennessä, ota yhteyttä saarijarvennv@gmail.com, heti laskun saatuasi, niin sovimme yhdessä maksuaikataulusta.

bottom of page