top of page

Jäseneksi

Jäsenmaksu 10€.

Harjoitusmaksu rajaton lapset (alle 19-vuotiaat) 40€

Harjoitusmaksu rajaton aikuiset (yli 19-vuotiaat) 60€

Harjoitusmaksu, joukkuevoimistelun alkeet 60€

Harjoitusmaksu, joukkuevoimistelu rajaton 120€

Harjoitusmaksu Hulivili lapset 40€ ja aikuiset 10€

Jäsenmaksu peritään harjoitus tai jumppakorttimaksun lisäksi aina syksyisin tai uudelta jäseneltä ensi-ilmoittautumisen yhteydessä.

Jäsenmaksu sisältää tapaturmavakuutuksen ja oikeuttaa käymään useammassakin ryhmässä.

Jäsenmaksu valitaan erikseen ja näkyy laskulla erikseen.

Kauden 2023 - 2024 tunnit alkavat viikolla 35

SYYSKAUSI 21.8. - 3.12.2023

SYYSLOMA VKO 42 16.10. - 22.10.2023

JOULULOMA 4.12.2023 - 7.1.2024

KEVÄTKAUSI 8.1. - 5.5.2024

TALVILOMA VKO 9 26.2.2024 - 3.3.2024

Koulujen lomilla ja yleisinä vapaapäivinä ei ole tunteja. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

ILMOITTAUTUMINEN 

 

Ilmoittautuminen jumppiin tapahtuu Internetissä Jäsentieto-jäsenohjelmassa. Sinne pääsee klikkamalla  "Jäsentietoon tästä" -painiketta.

Ilmoittautuaksesi sinulla tulee olla internetyhteys. Ilmoittautuminen aloitetaan ilmoittautumisohjelman käyttäjäksi rekisteröitymisellä.

HUOM. Aiemmin jäseninämme olleet saattavat olla järjestelmässä jo, jolloin järjestelmä herjaa, että olet jo rekisteröitynyt tällä sähköpostiosoitteella. Tällöin paina Lähetä, jolloin järjestelmä lähettää salasanasi käyttämääsi sähköpostiin.

1. Rekisteröidy

Rekisteröidy jäsentietopalvelun käyttäjäksi.

Rekisteröityessä sähköpostiosoite on tärkeä, sillä sen kautta lähetetään mm. lasku.

Alaikäisen puolesta ilmoittautumisen tekee huoltaja. Rekisteröi lapset omalla sähköpostiosoitteellasi, jotta saat laskun sähköpostiisi. Voit laittaa myös sekä lapsen, että oman sähköpostiosoitteesi sähköposti-kohtaan. Emme lähetä turhia viestejä.

Hulivili-ryhmään ilmoittautuessa rekisteröi lapsi ja ilmoita hänet ryhmään - lasten maksulla. Rekisteröi myös mukana tuleva aikuinen ja ilmoita hänet ryhmään - hulivili aikuiset -maksulla.


Saat sähköpostiisi rekisteröinnin vahvistuksen.

2. Ilmoittautuminen

Ilmoittautumaan pääset kun kirjaudut jäsenohjelmaan tunnuksillasi.

Valitse pudotusvalikosta Saarijärven Naisvoimistelijat. 

Jos ilmoitat lasta, kirjaudu ensin järjestelmään itse ja lisää lapsi/lapset alikäyttäjäksesi, kohdasta: -"omat tiedot" -> "uuden alikäyttäjän rekisteröinti"

Tällöin kaikki lapset ja sinä itse ovat samojen tunnusten alla ja laskut tulevat näin aikuisen nimellä. Jos olet ollut jäsenenä jo viime vuonna (tai lapsesi on ollut), sinulla on jo tunnukset eli uusia ei tarvitse luoda, vaan voit kirjautua niillä samoilla. Jos tunnukset on lapsellesi, niin luo itsellesi uudet ja lisää sieltä lapsesi nimesi alle.

Ryhmiin ilmoittautumisessa näkyvät kaikki ryhmät joihin voi ilmoittautua ja jotka ovat oikealle ikäryhmälle tarkoitettuja. Ryhmään ilmoittaudutaan painamalla ensin Valitse ryhmän nimen edessä ja sen jälkeen Ilmoittaudu -painiketta. Tämän jälkeen ruudulle tulee näkyviin valittu liikuntaryhmä sekä hintatiedot. Ilmoittautuminen vahvistuu valitsemalla kysymykseen Hyväksytkö laskun? Kyllä. Saat vahvistukset sähköpostiisi rekisteröinnistä, ilmoittautumisesta sekä laskun tiedot. Laskun voit myös tulostaa suoraan näytöltä painamalla Tulosta lasku -painiketta. Kirjaudu ulos –painikkeesta istunto keskeytyy

Järjestelmä näyttää jokaisen ryhmän kohdalla täyden hinnan, mutta vain yhdestä ryhmästä menee maksu – muut tulevat laskuun näkyviin hyvityksenä laskun lopussa.

Ongelmatilanteissa (tai jos et esimerkiksi omista sähköpostiosoitetta) voit olla yhteydessä Heidi Haapakoskeen p. 040 75000 50 (miel. klo 18 jälkeen). Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen saarijarvennv@gmail.com.

Emme ota vastaan puhelinilmoittautumisia!

bottom of page